Iznajmljivanje televizora Beograd
Najpovoljnije iznajmljivanje LCD i LED televizora HD i 4K ultra HD rezolucije

O nama

FVM Beograd se bavi pružanjem usluga iz oblasti audio / video produkcije, iznajmljivanje projektora i opreme za prezentacije, fotografisanje i snimanje spotova, reklama, proslava, modela, foto knjiga (book-ova), kao i njihovom montazom.

Naš tim specijalizovanih stručnjaka iz oblasti fotografije, video produkcije i montaže će Vam pomoći u ostvarenju vaših želja, zabeležićemo Vaše trenutke na najsavremeniji način.

Garancije kvaliteta uz Vašu saradnju na obostrano zadovoljstvo biće zabeležene najsavremenijom opremom, uz dodatke koje koristimo kao što su steady cam( stedi kem) namenjen stabilizaciji slike u pokretu( isti efekat koji koriste u Hollywood-u, a koji se koristi za snimanje filmova).

Naš tim ljudi će od vaših fotografija i video materijala napraviti spot koji moze biti jednak filmu vrhunske produkcije i na najbolji nacin prezentovati Vaše bitne dogadjaje.

Takođe pružamo uslugu iznajmljivanje foto studija

Naš tim gradi nasu firmu isklučivo kvalitetom i odlicnom uslugom. Od početka do kraja realizacije programa, vaše je samo da izaberete paket koji Vam odgovara, za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Pozovite nas: 064 518 0297 i LED HD televizor će u dogovoreno vreme biti postavljen na mestu održavanja prezentacije.

Televizore i svu opremu donosimo na željenu adresu gde vršimo montažu i sva potrebna podešavanja televizora

© 2016 Iznajmljivanje televizora. All rights reserved | Template by W3layouts